1e gift aan onderzoek is een feit!

Wij zijn heel blij en dankbaar met alle bijdragen van het afgelopen half jaar!
Ons jaardoel was om €5000 op te halen en dit is met al jullie hulp nu al gelukt!

Een goede reden om het geld gelijk maar goed te gaan besteden!
Stichting het Sclerodermie Fonds heeft deze week €5000 overgemaakt naar het Radboud UMC in Nijmegen voor de studie: Hit Hard & Early.

Dit onderzoek richt zich op een snelle en agressieve behandeling voor sclerodermie. ( hit hard & early ) Onderzocht wordt of dit op zowel de korte als de lange termijn zorgt voor minder progressie van de ziekte en uiteindelijk dus minder kans op overlijden. Tot op heden is er een internationaal beleid van afwachten wanneer de eerste symptomen zich voordoen. Hoe mooi zal het zijn als blijkt dat vroegtijdig aanpakken van de ziekte een hoop levens kan verbeteren/ besparen!

Zie onderstaande link voor meer informatie over deze studie.

https://www.radboudumc.nl/trials/hit-hard-and-early

Aangezien het een nog lopende studie is, proberen wij u op de hoogte te houden van de resultaten / bevindingen het komende jaar. Zo kunt u zien wat er met uw geld is gebeurd en tot welke nieuwe inzichten, op het gebied van sclerodermie, ze gekomen zijn!

Namens het bestuur van het Sclerodermie Fonds en de artsen en onderzoeker van het Radboud UMC willen we jullie bedanken voor alle donaties, bijdrage en de steun in onze strijd tegen deze ziekte!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie