Bijzondere Donatie

( Door Linda van de Vliert – Duijts / Voorzitter )

Eind april werd ik gebeld door de familie Luttikhold. Zij moesten helaas afscheid nemen van hun dierbare man/ vader (opa), genaamd Leo. Leo heeft 10 jaar lang sclerodermie gehad en is uiteindelijk op 66- jarige leeftijd overleden. Zijn wens was om geld te doneren voor onderzoek naar sclerodermie. De vraag aan ons als stichting was of dit mogelijk was en of wij eventueel ook materiaal hadden wat ze aan de mensen mee konden geven.
Ik was enorm onder de indruk van dit verhaal. En dat ben ik nog steeds! Bijzonder dat iemand, in de situatie van Leo, nog denkt aan anderen! En wat heeft het een uitwerking gehad!
Zijn lieve familie heeft  iedereen gevraagd om tijdens de avondwake geen bloemen te geven, maar een donatie te doen voor Stichting het Sclerodermie Fonds. Bloemen waren volgens Leo tenslotte maar voor even.
Afgelopen woensdag zijn Christiaan en Linda naar Hengevelde gereden. Het bedrag was nog een verrassing! En verrast dat zijn we allemaal!! Kippenvel en een brok in mijn keel toen ik de cheque met een bedrag van €1250 overhandigt kreeg! Overweldigend en bijzonder! Enorm dankbaar dat door Leo en zijn familie weer een grote stap gezet kan worden in meer onderzoek naar sclerodermie!

Wij willen namens stichting het Sclerodermie Fonds de familie Luttikhold nogmaals enorm bedanken! Voor de gastvrijheid die wij afgelopen woensdag ervaren hebben, het bijzondere verhaal van Leo en wat jullie voor ons gedaan hebben!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie