Opbrengst en verslag Atrium Rondje om Ederveen 30-3-19

Wauw wat was het een geweldige dag om buiten te kunnen hardlopen! En dan ook nog is voor het goede doel!

Ruim 200 deelnemers hadden zich opgegeven om vandaag voor het Sclerodermie Fonds te gaan hardlopen.

Het zonnetje scheen, de organisatie was super, alles voldeed! Er is alleen al €1900 opgehaald met het inschrijfgeld! Daar zijn we zo enorm blij mee en dankbaar voor!

Dankzij de familie van Delhany komt hier nog een geweldig bedrag van €358.70 bovenop! Delhany is 11 jaar en heeft recent een stamceltransplantatie ondergaan voor de sclerodermie. Haar neefjes en nichtjes hebben zich mede voor haar ingeschreven en ook nog extra sponsorgeld weten te belopen. Heel bijzonder en mooi om te zien dat deze familie zich zo sterk maakt voor elkaar! Wij zijn jullie ook heel dankbaar!

En een hele lieve winnaar gaf haar gewonnen prijzengeld ook aan de stichting.

Dit alles maakt dat we in totaal €2268.70 hebben opgehaald vandaag! En daar zijn wij van stichting het Sclerodermie Fonds best even stil van!

Wij willen iedereen heel erg bedanken! De organisatie voor het doneren van het inschrijfgeld en het mogelijk maken van dit event. Café het Marktzicht voor de toplocatie en medewerking! Alle sponsors, want zonder jullie was het inschrijfgeld nooit beschikbaar geweest ter donatie. En alle lopers, zonder jullie was er niks binnengehaald vandaag.

Nu allemaal lekker met de beentjes omhoog nagenieten van een zeer geslaagde dag!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie