Rondje om de Koepel ( Opbrengst )

6 oktober jongstleden was het hardloop evenement Rondje om de Koepel in Lunteren.
Een paar maanden geleden werd er in de Lunterse Krant een oproep gedaan: goede doelen gezocht!

Onze voorzitter Linda van de Vliert – Duijts heeft toen gelijk een email gestuurd. Want ook al is Lunteren maar een klein boeren dorpje.. toch zijn er 3 mensen met sclerodermie! Best bijzonder! En het was dan ook geweldig dat wij, stichting het sclerodermie fonds, uitgekozen werden als een van de goede doelen!

En het was een succes! We hadden prachtig weer! Linda en Henny hebben voor, tijdens en na de loop met een banner en folders de deelnemers van informatie voorzien en hen natuurlijk aangemoedigd! Ook mocht Linda het startschot lossen voor de 10km loop!

Een week later kwam de gehele organisatie een cheque overhandigen van maar liefst €500 !!! Enorm verrast door dit hoge bedrag en heel erg dankbaar voor de aandacht die op deze manier voor sclerodermie verspreidt is!

We willen iedereen, de deelnemers, de organisatoren en alle betrokkenen heel erg bedanken voor dit mooie bedrag! Wat een succes! 🙂

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie